Lampiece NL
Meteen naar de content

Volg ons!

🍂 33% HERFSTKORTING op alle lampen

Neem contact op

FAQ

lightbulbLampen

Wij kunnen elk dier ontwerpen. Tot nu toe hebben wij lampen gemaakt van honden, katten, vogels, paarden, microvarkens, egels en meer! Onze designers zijn ongeloofelijk getalenteerd en kunnen een ontwerp maken op basis van elke foto.

We raden aan om de gravering zo kort mogelijk te houden. Het maximum aantal tekens is 20 om ervoor te zorgen dat het op de lamp past.

Absoluut! Wij zullen contact opnemen als een emoji niet graveerbaar is. In dat geval zullen we samen kijken naar een alternatief.

We raden maximaal 5 personen/huisdieren aan. Bij meer dan 5 personen moeten we kijken of het gaat passen en of het design genoeg detail kan bevatten in dat geval.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de achtergrond. Deze zullen wij niet meenemen in het design. Als je bepaalde aspecten van de achtergrond liever wel in het design hebt, dan nemen wij deze uiteraard wel mee!

Absoluut! We sturen een voorbeeld van het design via de mail. Deze kan je dan goedkeuren als je tevreden bent. Als je niet tevreden bent, kan je zoveel revisies aanvragen totdat jij vindt dat het perfect is.

Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen dingen toevoegen of elementen verwijderen. Ook kunnen wij meerdere foto's samenvoegen tot 1 design. Voeg in dat geval een notitie toe aan je bestelling en omschrijf je idee zo gedetailleerd mogelijk.

In het geval je een nieuwe foto wil gebruiken, moeten wij €4,99 in rekening brengen om de extra designkosten te dekken.

In het geval van een revisie zullen we meteen aan de slag gaan om een nieuwe versie te maken. Als we meer informatie nodig hebben over je revisie, zullen we contact met je opnemen.

In het geval van een nieuw foto en design zullen we aan de slag gaan zodra de extra desing fee is betaald.

Note: in beide gevallen zouden we meer informatie nodig kunnen hebben over je revisie of extra design. Als we na 2 follow-ups geen antwoord terug hebben ontvangen, beschouwen wij het meest recente design als goedgekeurd. Deze zullen wij dan produceren en verzenden.

local_shippingVerzending

Wij bieden al onze klanten gratis verzending aan!

Jazeker! Wij verzenden onze lampen naar klanten uit meer dan 200 landen en regio's.

Onze lampen worden in de meeste gevallen binnen 7 tot 14 dagen geleverd. De verzendingsduur kan per land verschillen. Check ons Verzendbeleid voor specifieke verzendtijden.

Wij bieden op dit moment alleen standaard verzending aan.

Voor bestellingen met spoed zouden wij eventueel een versnelde levering kunnen aanvragen. Neem contact op om te kijken of dit mogelijk is.

Wij zijn ervan overtuigd dat er geen douanekosten zullen zijn. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor douanekosten of invoerrechten. Indien dergelijke kosten vereist zijn, is het de verantwoordelijkheid van de klant om deze kosten te dekken.

Je trackingnummer vind je in je verzendbevestigingsmail. Gebruik dat nummer om je pakket te volgen op onze Bestelling Volgen pagina.

Het kan tot 2 dagen duren voordat het trackingnummer geactiveerd en geregistreerd is. Daarna zijn actuele verzendgegevens zichtbaar.

Wij hebben onze dozen speciaal ontworpen om je lamp tijdens de verzending te beschermen. De doos is gevuld met schokabsorberend materiaal om de lamp veilig in het midden te houden.

Al onze pakketten zijn geschikt om meteen als kado te geven. De buitenkant is mooi versierd en er zal geen bon in de doos zitten.

refreshRetouren

Het is helaas niet mogelijk om lampen te retourneren of ruilen omdat al onze lampen gepersonaliseerd zijn.

Neem zo snel mogelijk contact op als je de bestelling wenst te annuleren of aan te passen.

Onze designers beginnen binnen 2 uur met het ontwerpen van de lamp. Wij zullen een annuleringsfee van €7,99 moeten rekenen zodra het proces is gestart.

Neem zo snel mogelijk contact op als je een kapotte of verkeerde lamp hebt ontvangen.

Voeg een foto toe en omschrijf het probleem zodat wij zo goed mogelijk kunnen helpen. Wij zullen een nieuwe lamp toesturen of een terugbetaling verrichten als dat van toepassing is.

live_help

Vraag niet gevonden?

Onze klantenservice helpt je graag.

Vooraf Beoordelen

Wij sturen het design op en pas na goedkeuring gaan we aan de slag.

Handgemaakt in NL

Al onze lampen worden zorgvuldig handgemaakt in Nederland.

Gratis Verzending

Wij zullen je Lampiece gratis leveren. Het wordt onderweg ook volledig getrackt!